Fodrászat
Szolgáltatások:
Női fodrászat:

Vágás, mosás, szárítás
Melegollós vágás ( Újdonság! )
Dauer
Volumennövelés
Kontyfésülés
Hajvasalás
Festés színezés
Melírozás
Ampullás kezelés különböző problémákra

Férfi fodrászat:

Vágás, mosás, szárítás
Szárazvágás gép + olló
Bajusz, szakáll vágás
Ampullás kezelés különböző problémákra

Gyermek fodrászat:

Vágás, mosás, szárítás

ÚJDONSÁÁÁG!

Melegollós hajvágás szakértői vélemény(angol videóval)

Felgyorsult életünkben, amit eláraszt a stressz, a temérdek munka és kihívás, mindenki vágyik egy kis kényeztetésre luxusra és arra, hogy megszépüljön, ő legyen a középpontban.

A Jaguar Themo Cut ollóban mindez összpontosul. A hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak. Mivel a vágott hajat nem óvjuk a környezeti hatásoktól, a haj elveszti erejét, rugalmasságát és fényét.

A Jaguar TC melegollóval vágott haj fényes, erős és energiával teli lesz. A computer vezérelt hőszabályozás biztosítja, hogy az olló éle folyamatosan a beállított hőfokon maradjon, így garantálva az egyedülálló wellness hajvágást.

A Jaguar TC minden típusú és hosszúságú haj vágásához alkalmazható. Optimális végeredményt lehet elérni vastag, normál vagy vékony szálú, rövid, illetve hosszú haj esetében egyaránt.

Sokszor megfeledkezünk a férfiakról, de ezt kifejezetten nekik is ajánljuk, hiszen ők is egészséges, fényes hajkoronára vágynak.

Már az első wellnes vágás után elégedett leszel, mert a haj egész szerkezete egészségesebb lesz. Az olló élei melegek ugyan, de használatuk egyáltalán nem veszélyes. A hőfok egyénileg szabályozható, amit a kijelzőn folyamatosan kontrollálni tudsz.

 

Lezáratlan haj

 

Lezárt haj

A wellness vágás lezárja a hajvégeket és a lezárt haj nem töredezik tovább. A rendszeres wellness vágással kezelt haj teljesen ép és egészséges lesz. Formáját hosszú időn keresztül megőrzi, a vágás még hetekkel később is aznaposnak tűnik.

 

Termékek, amelyeket használunk az Ön hajának megszépítéséért és egészségéért:

Női hajápolás

A Senscience Liquid Luxury - Folyékony Luxus - egy presztízs hajápoló kollekció, amit a Shiseido Laboratóriumában speciálisan fejlesztettek ki. Kényeztető formulái olyan luxus élményt nyújtanak a hajnak, amire csak a Senscience képes. Exkluzív samponok, kondicionálók, hajterápiák és formázó termékek tökéletesítik a haj struktúráját és kémiai összetételét. A Senscience újra alkotja a hajat - kivételes kombinációja az érzékeknek és a tudománynak. Gazdag, bőséges, enyhén illatos formula, a legmodernebb hajápoló technológiát alkalmazza, ami csak lehetséges. A kollekciót a Vitalock-6 formula erősíti, ami exkluzív keveréke az anti-oxidánsoknak, vitaminoknak, ásványi anyagoknak, cukroknak, lipideknek és proteineknek, amik együttesen segítenek javítani, táplálni, hidratálni és erősíteni a hajat belülről kifelé hatva revitalizálják a hajat, védik a külső stressz hatásaitól. Az eredmény? Tökéletes haj, amilyet valaha is szeretett volna - egészséges, selymes, lágy, ragyogó és erős. A Senscience Folyékony Luxus kollekció sokoldalú hajápolást nyújt. Hagyja hatni a belső szépséget és erősítő fényt belülről kifelé, a tökéletes étrenddel, ami mindent tartalmaz, amire a hajnak szüksége van. Ez az igazi folyékony luxus az Ön hajának.

 

Mi mindent teszünk a hajunkkal? Keféljük, göndörítjük, hajvassal kezeljük, szárítjuk, gyötörjük, kihúzzuk, festjük, daueroljuk, formázzuk. Minden agresszív behatás stresszeli, károsítja vagy egészségtelenné teszi a hajat.

A Bain de terre-nek megvan az ellenszere minderre - egy új növényi formula, különleges kivitelezéssel, hogy visszanyerje haja egészségét és újra gyönyörű legyen.

A Bain de terre olyan tudományos gyógy-kezelési megközelítés, ami terápiai előnyöket nyújt a hajnak, a növényi kivonatokon és friss aromákon keresztül.

A Bain de terre az egyedüli hajápoló termékcsalád, ami hasznosítja a botaniceuticals-t hatásos, természetes növényi anyagok, ami táplál, újraéleszt és véd, hogy a haját erősnek, egészségesnek és fényesnek őrizze meg. A fenntartó formulák ápolják a hajat és kényeztetik az érzékeket, hogy gyönyörű, megújult eredményt biztosítson a hajnak minden időben!

 
Férfi hajápolás

1994-ben, egy borbély, fodrász és oktató, David Raccuglia egy forradalmian új dolgot talált ki a fodrásziparban: egy innovatív termékcsaládot hozott létre speciálisan a férfiak számára. David megértette azt az irányzatot, ami elindult a férfiak ápolása terén. Előre látta a jövőt, amikor a férfiak több figyelmet szentelnek majd a külsejüknek, mint a nők. És azt is tudta, hogy mindeközben nem akarják elveszíteni férfias megjelenésüket. Ennek a jövőt építő, kitartó igyekezetnek az eredményeként a termékeink a legjobb hatóanyagokat tartalmazzák, amik szükségesek a férfiak ápolásához, a férfias illatot és a csomagolást is beleértve.
"Mai napig vitathatatlanul megmaradtunk a férfi ápolás termékeinek vezető szereplőjeként a professzionális szalonokban és a megfelelő tudást és eszközöket nyújtjuk a fodrászoknak ahhoz, hogy fejlesszék a férfiaknak nyújtott szolgáltatásukat."
David Raccuglia, az American Crew alapítója